FAQ - Spørgsmål og svar

 Her finder du svar på de mest hyppige spørgsmål

Hvornår kan jeg hente mine prismærker?

Tidligst 3 dage før din stand starter, kan du hente dine prismærker. Du skriver selv teksten til dine prismærker inde på din egen side, så skal vi nok printe dem ud til dig. Det er også inde på din egen side, at du kan følge dit salg. OBS: Man må ikke strege i prismærkerne. Ønsker du en anden pris på, så skal der et nyt mærke på.

Hvad er min egen side

Da du bookede stand, blev der oprettet en side kun til dig - med dit eget login. På denne side skal du skrive dine oplysninger. Du kan også se dit salg og skrive nye prismærker. Du kan også forlænge din stand herinde (hvis der er plads).

Hvad tid må jeg sætte min stand op?

Den dato du har booket din stand fra. Den dag må du sætte op - du har hele dagen til det. Vi åbner kl 10.

Skal jeg have bøjler eller andre ting med?

Vi har alt, hvad du skal bruge. Både bøjler, perler til at vise, hvilke størrelser du har samt alarmer. Vi har også små stykker papir til at skrive på. Men du er også velkommen til at lave skilte hjemmefra. Husk de kun må sættes fast med de klemmer der er på standen. de må ikke tapes op.

Må jeg hænge mere tøj op på standen?

Du må komme lige så meget du vil og fylde op, og bytte dit tøj ud. Da vi gennemgår dit tøj, inden du tager det med hjem, skal du huske id. Ligeledes skal vi også se det hvis du vælger at tage noget med hjem igen undervejs.

Kan man få flere prismærker?

Når du booker en stand får du 60 prismærker med. Ønsker du flere kan dette altid tilkøbes. Husk at du skal have skrevet tekst og pris på dine prismærker inde på din egen side, før at vi kan printe dem for dig

Rydder I op på standene?

I det omfang at vi har tid sørger vi for at butikken ser pæn ud. Dvs at tøjet hænger på bøjlerne og standene ser ordentlige ud. Men vi anbefaler stadig, at I kommer en gang om ugen og sørger for at jeres stand stråler. Da vi ikke harmulighed for at ryde ordentlig op på jeres stand. Og det har en betydning for jeres salg, at det ser ordentlig ud

Hvilken stand er bedst?

Vores kunder går rundt i hele butikken og kigger, der er derfor ikke nogle stand der er bedre end andre. Det der har betydning for din stand er, hvordan du præsentere den for kunderne. At du sørger for at den ser tiltalende ud og ikke er for proppet. Vores statistikker viser at alle steder sælger lige godt.

Hvor meget kan man få solgt for?

Dette spørgsmål er umuligt for os at svare på, da det kommer an på hvad du sælger, din pris, tøjets stand, hvilke kunder der kommer i den periode, og mange flere faktorer der spiller ind. Men vores højdespringer indtil videre har solgt for lidt over 10.000 på 4 uger.

Kan man se hvor meget man har solgt for?

Ja, på din egen side kan du holde øje med dit salg. Nu bedre beskrivelse du laver på dine prismærker, nu lettere er det at se derhjemme hvad det præcis er at du har solgt.

Jeg kan ikke logge ind på min side

Har du glemt din kode, så tryk på glemt kode under login felterne. Så kan du nulstille din kode. Da dette er din unikke side, kan vi ikke gøre noget for dig i denne situation

Mit salg er gået i stå?

Hvis du synes dit salg er gået lidt i stå, kan det være en god ide at komme ned i butikken og kigge lidt på dine varer og priser. En overskuelig stand sælger bedre. Det kan også skyldes, at de resterende ting er lidt for dyre. Ønsker du at ændre prisen på nogle varer skal der nye prismærker på. Man må ikke strege i prisen. Du kan også få sat rabat på hele din stand. Du kan vælge mellem 25%, 50% eller 75%

Jeg ønsker rabat på min stand - behøver jeg at dukke op i butikken?

Nej, du behøver ikke at dukke op i butikken for at få sat rabat på din stand. Du kan nøjes med at skrive eller ringe til os og fortælle at du ønsker rabat på din stand. Du kan vælge mellem 25%, 50% eller 75%. Vii skal dog gøre opmærksom på at Alt til hende ikke er ansvarlig for om rabatten kommer på/af i tide. Dette er dit ansvar. Så hvis du vil være sikker på at det kommer af/på anbefaler vi at I kommer ned i butikken og gør det

Reklame for min stand? Hvordan forgår det?

Vi tager gerne billeder af din stand og ligger op i stories på instagram og facebook. Det koster 25kr for ca 10 billeder. Vi bestemmer selv, hvilke af dine ting, vi tager billeder af. Vi reklamerer kun for 1 stand pr dag, så det er først til mølle. Du er altid velkommen til selv at dele dine billeder på de sociale medier. Hvis I tagger @alttilhende, så deler vi gerne jeres billeder (det kræver dog at I har en åben/offentlig profil).

Hvordan fungere jeres Facebook gruppe "Alt til hende - showroom"?

Vores Showroom-gruppe er faktisk standlejernes gruppe, hvor man som standlejer selv har mulighed for at reklamere for sin stand, og vise hvilke ting man pt har hængende. Alle der har en stand, har mulighed for at ligge billeder op herinde. Tilføj gerne jeres venner til gruppen. Det kommer alle til gode at flere kender til Alt til hende.

Hvornår skal jeg tage min stand ned?

Den dag din standleje udløber, skal du tage den ned senest 1 time før luk. Dvs mandag - fredag kl 16. Lørdag og søndag kl 13. Kom gerne i god tid, så du har tid til, at vi gennemgår dine ting, for at tjekke at du ikke ved en fejl har fået andres ting med. Og så du også har tid til at tage alarmerne af.

Jeg mangler nogle ting fra min stand?

Det sker nogle gange at vores kunder fortryder og ikke ønsker jeres vare alligevel, desværre kan de ikke altid huske, hvor de har taget det, og varerne ender derfor på en anden stand. Salget vil altid gå til dig lige meget, hvor I butikken dine ting befinder sig. Og så snart de dukker op, kommer de retur på din plads. Har du ikke længere en stand hos os, så kontakter vi dig, så du kan få din varer tilbage igen.

Jeg tror, jeg har fået stjålet noget fra min stand?

Hertil kan vi heldigvis sige, at sandsynligheden er meget lille. Ofte hænger det bare andre steder i butikken eller også er dit loppemodul ikke opdateret. Sæt endelig alarmer på dine ting, det er derfor de er der - og de er endda helt gratis at benytte. Har du puttet alarm på - så er din vare også i butikken.

Hvornår får jeg pengene fra mit salg?

Alle standlejere får udbetalt deres penge samtidig 1 gang om måneden. Perioden løber fra den sidste fredag i måneden til den sidste torsdag i måneden. Du vil derfor have pengene på kontoen mandag derefter.

Hvornår skal I vide, om jeg vil forlænge min stand?

Gerne lige så snart du ved, at du vil forlænge. Vi har ofte ventetid på standene, så hvis du vil have en chance for at forlænge, skal du være hurtig ude. Vi kan ikke garantere, at du kan få den samme stand, når du forlænger. Ligeledes kan vi heller ikke garantere, at du overhovedet kan forlænge din periode.